ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλείνει η συμφωνία»

Ο Ρόμπερτ Μακ βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου, με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να εξετάζει τις προοπτικές αποχώρησης του από την Τούμπα, έχοντας ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για τα «φλερτ» στην υπόθεση του.

Published

on

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PAO24, η Άντερλεχτ και η Ζενίτ είναι οι δύο ομάδες με τις οποίες ο Μακ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Ο γνωστός για την ενασχόληση του με τα μεταγραφικά ζητήματα Ιταλός ρεπόρτερ, Λούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πριν από λίγο μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται μία… ανάσα από την Άντερλεχτ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, «δε θα υπάρξει ιταλικό μέλλον για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ. Όπως και ο συμπατριώτης του, Ντούντα, θα ακολουθήσει διαφορετικό προορισμό. Για τον Μακ ο επόμενος σταθμός θα είναι η Άντερλεχτ. Τώρα ο ατζέντης του βρίσκεται στο Βέλγιο για να κλείσει αυτή τη συμφωνία. Αυτό το καλοκαίρι οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν έντονα για τον Μακ ήταν η Ζενίτ και η Φιορεντίνα».

Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη του Ιταλού ρεπόρτερ αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μακ, με τον Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει ότι η τρίτη ομάδα με την οποία… φλέρταρε έντονα τον τελευταίο καιρό ο άσος του ΠΑΟΚ ήταν οι «βιόλα».

Comments

Trending