ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το όραμα του Ιβάν μέσα σε ένα τετράωρο

Αύριο θα δημοσιοποιηθεί όλη η ομιλία Σαββίδη

Published

on

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να δημοσιοποιήσουν όλη την ομιλία Σαββίδη στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αύριο ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα μάθει τι ακριβώς είπε ο Σαββίδης σε μία τετράωρη ομιλία του που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αναλύσει το όραμά του για την ομάδα και αυτό το έκανε μέσα από έναν απολογισμό της τετραετίας , σε συνδυασμό και με το πλάνο που έχει για το μέλλον.

Ο Σαββίδης μίλησε συγκεκριμένα για την ομάδα, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, το κομμάτι της επικοινωνίας, τις ακαδημίες. Έκανε απολογισμό πεπραγμένων μέσα και από διάθεση αυτοκριτικής. Είχε και θετικά να πει για το έργο που έχει παραχθεί στην ΠΑΕ, ενώ ταυτόχρονα έβαλε και υψηλούς στόχους για τη συνέχεια. Αρκετές φορές τόνισε πόσο… μαξιμαλιστής είναι, ζητούσε και πάλι έντονα το μέγιστο από όλους τους συνεργάτες και φυσικά ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ που δεν χρωστάει πουθενά, δεν έχει να φοβάται το οτιδήποτε.  

Ο Σαββίδης έδειχνε ενθουσιασμένος από την προοπτική που έχει ο ΠΑΟΚ, αυτό προσπάθησε να περάσει και στα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ενώ για το μεγάλο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ, είναι ξεκάθαρο ότι η μάχη που δίνει και ο ΠΑΟΚ συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά και σε άλλα επίπεδα…

Θυμίζουμε ότι αμέσως μετά τους παράγοντες, ο Σαββίδης έφυγε για την προπόνηση ώστε να μιλήσει και στην ομάδα…

Comments

Trending