ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχηγός ο Τζιόλης!

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα φορέσει στο σημερινό φιλικό (09.11 21:15) με την Λευκορωσία ο Αλέξανδρος Τζιόλης….

Published

on

Όπως αποκάλυψε ο Μίκαελ Σκίμπε, το πρώτο του μέλημα είναι να ξεκουραστούν οι παίκτες που έχουν πολλά ματς στα πόδια τους, δίνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές όπως ο Αλέξανδρος Τζιόλης και άλλοι προκειμένου να πάρουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας:

«Το σημαντικό είναι να πάρουν και αυτοί οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να ανεβεί και η δική τους ψυχολογία. Θα έχουμε μια ομάδα με θέληση στο γήπεδο που ο Αλέξανδρος Τζιώλης θα είναι ο αρχηγός θα την πάρει και θα παίξουμε δυνατά».

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Παναγιώτης Γλύκος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τονίζει: «Ο Γλύκος θα ξεκινήσει στο τέρμα. Δεν μπορώ να σας πω τώρα την ενδεκάδα αλλά καταλαβαίνετε ποια παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν».

Μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΠΟ, σημειώνοντας πως: «Δεν με επηρεάζουν ούτε εμένα, ούτε την ομάδα εγώ τα έχω καλά και με τον προηγούμενο πρόεδρο τον κ. Γκίρτζίκη αλλά δεν έχω πρόβλημα ούτε με τη νυν διοίκηση και τον Ζήση Βρύζα που είναι μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου».

Comments

Trending