ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν την σταμάτησαν οι απουσίες

Μπορεί να αγωνίστηκε έχοντας αρκετές απουσίες, ωστόσο η Κ15 του ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-3 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Published

on

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στην Τουρκία και την Αττάλεια για να συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά, η Κ15 επικράτησε του Παναιτωλικού με 6-3 για την 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, έχοντας την βοήθεια αρκετών παικτών της Κ14.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο 21′ με τον Κεδίκογλου, μετά από ασίστ του Κωνσταντέλια. Στο 28′ ο Τασιούρας με ατομική ενέργεια πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ ο Χατζηστραβός στο 35′, από ασίστ του Κωνσταντέλια και ο Κεδίκογλου μετά από ασίστ του Κoυλούρη, διαμόρφωσαν το 4-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1, αλλά ένα λεπτό μετά οι Κεδίκογλου και Κωσταντέλιας συνδυάστηκαν άψογα, για μία ακόμα φορά, με τον πρώτο να φτάνει στο χατ τρικ. Οι Αγρινιώτες απάντησαν άμεσα και έκαναν το 5-2.

Στο 50′ ο Λαζαριώτης πήρε την μπάλα από τον Ρούμνιαντσεφ και σημείωσε το έκτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός μέχρι το φινάλε ήταν να μειώσει στο τελικό 6-3.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Μπότης, Τασιούρας (70′ Θωμαίδης), Οσμάν (45′ Λαζαριώτης), κουτσίδης, Ζήλος, Στόιος (Παναγίδης), Ρούμιαντσεβ, Κωνσταντέλιας, Χατζηστραβός (45′ Συμεωνίδης), Κεδίκογλου, Κoυλούρης

Comments

Trending