ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωση Ρατς από Μπόλονι

Την ευκαιρία να γράψει ιστορία θα έχει απόψε ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος θα μπορέσει να φτάσει τις 100 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας.

Published

on

Ο Ρουμάνος θα έχει σήμερα την ευκαιρία να μπει στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν τις περισσότερες παρουσίες με τη φανέλα της Ρουμανίας και όπως είναι φυσικό για ακόμη μία μέρα είναι στο επίκεντρο στη χώρα του.

Ένας πρώην “ασπρόμαυρος” προπονητής αλλά και συμπατριώτης του Ρατς, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην εφημερίδα “Μέτροσπορ” για τον αμυντικό του “Δικεφάλου”, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αθανασιάδη στην Εθνική.

“Χαίρομαι γι’ αυτό που θα πετύχει απόψε. Καλώς ήρθες Ραζβάν, στο κλαμπ των ρεκόρ. Ο Ραζβάν είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, σκληρός και συνεπής επαγγελματίας και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια”, ανέφερε αρχικά ο Μπόλονι, ενώ όταν ρωτήθηκε για το τι θα προσφέρει ο Ρατς στον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε:

“Μα, ήδη έχει αρχίσει να βοηθά τον ΠΑΟΚ. Μοιράζει ασίστ, σκοράρει, έχει σημαντική παρουσία με τον ΠΑΟΚ και ελπίζω να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του”.

“Ο Κλάους ήταν ο βασικός μας στράικερ την εποχή που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ λογικό να είναι στην Εθνική σας ομάδα και πιστεύω μπορεί να προσφέρει πολλά. Ρωτήστε τον ίδιο τον Κλάους αν τον βοήθησα”, τόνισε τέλος, μιλώντας για την κλήση του Αθανασιάδη στη “γαλανόλευκη”.

Comments

Trending