ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο διάσημος Μπερμπάτοφ και ο σπουδαίος Ίβιτς"

Η εξομολόγηση του Αλεξάντερ Μπατάεφ για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ο σεβασμός στον Βλάνταν Ίβιτς.

Published

on

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1997 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ στην Κ20 του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μίλησε σε συνέντευξή του για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη και τις πρώτες του εντυπώσεις:

“Δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ένα ξένο περιβάλλον. ‘Εχω συνηθίσει. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Σέρβοι. Με τον προπονητή μας, Βλάνταν Ίβιτς και τα υπόλοιπα παιδιά επικοινωνούμε στα αγγλικά και έτσι βελτιώνουμε διαρκώς τη γλώσσα. Κατά την άποψή του ο Ίβιτς είναι ένας από τους πιο σεβαστούς προπονητές. Δεν είναι λοιπόν περίεργο ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών ακαδημιών.

Όλα λειτουργούν άψογα. Υπάρχουν πολλά βοηθητικά γήπεδα ποδοσφαίρου και άριστες καιρικές συνθήκες για προπόνηση. Πισίνες, σάουνες για αποθεραπεία του σώματος. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ μεγάλο το φορτίο, αλλά με την πάροδο του χρόνου συνήθισα”.

Όσο για το ποιοι είναι οι διάσημοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ; Ο Μπατάεφ δεν θα μπορούσε παρά να μην εστιάσει στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: “Έχω συναντηθεί μαζί του. Εκείνος, όπως και εγώ, είμαστε… νέοι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει διεθνείς παίκτες, ποιοτικούς που αγωνίζονται στην Εθνική Ελλάδος, Σλοβακίας… “

Comments

Trending