ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Πολιτεία πρέπει να πάρει έξτρα ευθύνη»

Τι σχολίασε για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την υποχρέωση της Πολιτείας να αναλάβει την ευθύνη.

Published

on

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, φιλοξενήθηκε στην ειδική εκπομπή του OPEN «Ποδόσφαιρο Ώρα Μηδέν» και αναφέρθηκε στο θέμα της επόμενης ημέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει «πληγεί» και αυτό από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλοι θέλουμε τη μπάλα να κυλάει στο χορτάρι. Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις να βρούμε λύσεις που δεν έχουν δοκιμαστεί, να πάρουμε αποφάσεις που ίσως αναιρέσουμε μετά ή που θα τις βελτιώσουμε και να εξετάζουμε τι γίνεται στο εξωτερικό.

Η κρίση θα δοκιμάσει τις σχέσεις μας και τη συνεργασία μας με τους ποδοσφαιριστές. Και εμείς στο παρελθόν δυσκολευόμασταν να ανταποκριθούμε οικονομικά, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ είναι εντάξει και επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές και την προσπάθεια τους.

Πρώτος μας μέλημα είναι οι εργαζόμενοι στο ποδόσφαιρο, οι χαμηλόμισθοι σε ομάδες μικρότερης οικονομικής δυναμικής, ώστε να μην χάσουν τα χρήματα τους και τα δεδουλευμένα τους.

Η απόφαση της κυβέρνησης για την επιστροφή στις προπονήσεις έχει ασάφεια. Δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα ισχύει αυτό το καθεστώς, πώς θα γίνονται έτσι οι προπονήσεις. Μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι άθλημα επαφής.

Οι ομάδες αναλαμβάνουν την ευθύνη απέναντι στο κομμάτι της υγείας και θα κάνουν ότι πρέπει ώστε σταδιακά να επιστρέψουν οι παίκτες και τα μέλη των τεχνικών τιμ στις προπονήσεις.

Αν και το απευχόμαστε πολλά μπορούν να προκύψουν στην πορεία, όπως κρούσματα εξαιτίας του ποδοσφαίρου. Εφόσον η Πολιτεία ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή, πρέπει να πάρει και έξτρα ευθύνη για όσα μπορεί να συμβούν».

Comments

Trending