ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλά νέα από αυτές τις ανανεώσεις

Το μυστικό των ανανεώσεων για Λύρατζη, Γαϊτανίδη και τους άλλους που ακολουθούν…

Published

on

Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν οι σπουδαίοι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ19 του ΠΑΟΚ, θα κάνουν καριέρα. Το σίγουρο είναι ότι έχουν όλες τις προοπτικές, αρκεί να υπάρχει σχέδιο μετάβασής τους στον αντρικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα ήθελε να ελέγχει την κατάσταση και να έχει τους παίκτες στο δικό του δυναμικό, για να διαπιστώσει ή να δρομολογήσει εκείνος τις εξελίξεις της προώθησής τους. Γιατί να πάρουν αυτή την ευκαιρία άλλες Ελληνικές ομάδες για τόσο μεγάλα ταλέντα;  Θα ήταν και θα είναι πλήγμα αν χάσει κάποιον από τους ικανούς-ταλαντούχους και διεθνείς νέους παίκτες του.

Η αρχή των θετικών εξελίξεων καταγράφηκε με τον Λύρατζη, σήμερα συνέχισε ο Γαϊτανίδης και οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι θετικά θα προχωρήσουν και άλλες τέτοιες υποθέσεις του Δικεφάλου.

Αλήθεια είναι ότι οι νεαροί (οι οικογένειες και οι εκπρόσωποί τους) είχαν τις αμφιβολίες τους για το πώς  ο ΠΑΟΚ θα τους αξιοποιήσει. Για πολλούς και διάφορους λόγους είχε διαμορφωθεί αρνητικό σκηνικό και μία δυσπιστία. Αυτό άλλαξε.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο αξιοποίησης-προώθησης στην πρώτη ομάδα και κυρίως δρομολογούν και τα εναλλακτικά πλάνα συνεργασιών που εκτιμούν ότι θα εγγυηθούν την σωστή μετάβαση του κάθε παίκτη σε αντρική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για συνεργασίες στην Ελλάδα  αλλά και στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Πορτογαλία. Αυτά παρουσιάζει στις συναντήσεις που γίνονται.   

Αυτά (πέρα από τα οικονομικά δεδομένα) παρουσιάστηκαν στον Λύρατζη, στον Γαϊτανίδη και στους άλλους παίκτες και κάπως έτσι η μία σημαντική συμφωνία ακολουθεί την άλλη.

Μόνο μία περίπτωση από όλες αυτές παραμένει δύσκολη και αυτή είναι του Μάριου Σιαμπάνη. Οι λόγοι είναι πολλοί και θα αναλυθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Comments

Trending