ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκινες σε Κάτσε και Μπαρμπόσα

Η σύρραξη μεταξύ των παικτών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα θα επιφέρει κυρώσεις στους δύο βασικούς εμπλεκόμενους των δύο ομάδων.

Published

on

Όπως αναφερθήκαμε και πρωτίτερα μετά το τέλος του αγώνα και το σφύριγμα του Σταύρου Μάνταλου, ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε ροντέο με αρχικούς πρωταγωνιστές τον Εργκούς Κάτσε από τον ΠΑΟΚ και τον Έλντερ Μπαρμπόσα της ΑΕΚ. Μάλιστα από το βίντεο του αγώνα δεν φάνηκε πώς ξεκίνησε η διαμάχη των δύο παικτών, μιας και τα πλάνα ήταν μακρινά. 

Για αυτό το λόγο ο διαιτητής του αγώνα συμβουλεύτηκε τους βοηθούς του και συνεργάτες του, ώστε να δείξει τις σωστές κατά την άποψη τους αποφάσεις. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν με κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του αγώνα και αναμένεται η συνέχεια της υπόθεσης μόλις μάθουμε τα ακριβή γραφόμενα του φύλλο αγώνα. 

Το σίγουρο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Εργκούς Κάτσε θα λείψει από τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όποτε αυτός γίνει, είτε είναι την Κυριακή, είτε μετά τον “πολυσυζητημένο” τελικό κυπέλλου.

Comments

Trending