ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πιο δύσκολα τώρα…»

Οι τοποθετήσεις Μπερμπάτοφ στο τέλος της βραδιάς

Published

on

Δηλώσεις σε Βούλγαρους δημοσιογράφους έκανε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και αρχικά ανέφερε: «Είμαστε απογοητευμένοι για το γεγονός ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς από το σημερινό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ στις φάσεις που δημιουργήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό στοίχισε. Τώρα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς νέους παίκτες που μαθαίνουν πράγματα και δυστυχώς αυτές οι ευκαιρίες στοίχισαν».

Για την κατάσταση στον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης: Σίγουρα μετά από αυτό το αποτέλεσμα παραμένει ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση. Θέλαμε του τρεις βαθμούς για να είναι πιο εύκολη η προσπάθεια μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Παραμένουμε ζωντανοί αλλά θα είναι πιο δύσκολο πλέον για εμάς το παιχνίδι στη Ρωσία.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί, ο Βούλγαρος επιθετικός προσέθεσε: «Μετά τον περασμένο αγώνα με τη Ντόρτμουντ χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί και τώρα. Πρέπει αυτή την φορά να κάνουμε τις φάσεις μας… γκολ. Για εμάς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάρα πολύ σημαντικό και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ όλοι οι παίκτες και πιστεύω ότι θα δείξουμε καλή εικόνα και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε».

Comments

Trending