ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γράφουν για συμφωνία με Ιλιτς

Σε μια νύχτα που είναι μεγάλη και σηματοδοτεί πολλά, πληροφορία από την πόλη των Ιωαννίνων κάνει λόγο για συνάντηση του Ζήση Βρύζα με τον Γιώργο Χριστοβασίλη και συμφωνία μεταγραφής του Μπράνα Ιλιτς στον ΠΑΟΚ από το προσεχές καλοκαίρι.

Published

on

Εφόσον δεν υπάρχει τρόπος αυτήν την στιγμή να διασταυρώσουμε την πληροφορία από την πλευρά του «Δικεφάλου», σας παραθέτουμε το θέμα, όπως γράφτηκε σήμερα από τον συνάδελφο Θ. Μυριούνη, στο www.passports.gr.

«Στα Γιάννενα βρέθηκε την Τετάρτη (04/02) ο Ζήσης Βρύζας και είχε συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Μπράνα Ίλιτς στον ΠΑΟΚ…

… Σύμφωνα με πληροφορίες του PASsports, η συνάντηση μεταξύ του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε περίπου στις 11:00 πρωί της Τετάρτης (04/02) στο ξενοδοχείοGrand Serai στο κέντρο των Ιωαννίνων και το κλίμα στη συζήτηση ήταν εξαιρετικό. Παρόντες στη συζήτηση και ο μάνατζερ του Ίλιτς Ζόραν Κρνέτα καθώς και η σύζυγος του κ.Χριστοβασίλη, Χαρίκλεια.

Μεταξύ των δυο πλευρών επήλθε οριστική συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταγραφή του Ίλιτς στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2015 και αφού ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το τρέχον πρωτάθλημα της Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ίλιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο (1+1) συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά και για την μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη οικονομικά οφέλη θα έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο ο Σέρβος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 καθώς είχε ανανεώσει για 3 χρόνια τον Αύγουστο του 2013…

Από τον ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του συναδέλφου από τα Γιάννινα, ωστόσο το γεγονός πως επίσημη θέση της ΠΑΕ είναι ότι «Ο Ζήσης Βρύζας απουσίαζε σήμερα από το Ηράκλειο γιατί ήταν σε ταξίδι για θέμα του ΠΑΟΚ», καθιστούν βάσιμες τις πληροφορίες».

Comments

Trending