ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουλάχιστον αυτοί το χάρηκαν (video)

Τουλάχιστον κάτι κέρδισε το ποδόσφαιρο από την ξεφτίλα της Εθνικής χτες βράδυ. Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των νήσων Φερόες πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά τη νίκη τους επί της Ελλάδας, παίρνοντας έτσι μια ανταμοιβή διαφορετική από τα εκατομμύρια ευρώ των δικών μας παικτών.

Published

on

Το κλίμα μετά το 0-1 στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκης ήταν ενθουσιώδες για τους άγνωστους ποδοσφαιριστές από το σύμπλεγμα νησιών του Ατλαντικού. Ολοι πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά την μεγαλύτερη νίκη που πέτυχε η χώρα τους σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Το γλέντι μάλιστα συνεχίστηκε και αργότερα με το σύνολο της αποστολής των Νήσων Φερόες να μην μπορούν να πιστέψουν το τι κατάφεραν στον Πειραιά.

Αυτή, φυσικά, ήταν η πρώτη νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στη φάση των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2016. Κανείς δεν πιστεύει πως η ομάδα τους θα περάσει στην τελική φάση των αγώνων, ωστόσο η επιτυχία αυτή έδωσε κουράγιο και δύναμη στους «επίμονους» αθλητές οι οποίοι, κόντρα στις αντιξοότητες, συμμετέχουν στους αγώνες και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να γίνουν σάκοι του μποξ απέναντι σε οργανωμένες εθνικές ομάδες όπως η δική μας. 

Χτες ήταν η σειρά τους να χαμογελάσουν μετά από πολλές πίκρες κι αυτή είναι και η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Comments

Trending