ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη φορά στην Τούμπα (videos)

Published

on

Από την ημέρα που το κύπελλο ΟΥΕΦΑ μετονομάστηκε σε Γιουρόπα Λιγκ, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει μέρος τρεις φορές στη φάση των ομίλων τους.

Σε όλες, η παρουσία του συνδυάστηκε με πρόκριση στους “32” του θεσμού, με το ίδιο να φιλοδοξούν να πετύχουν και σήμερα το βράδυ ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι ποδοσφαιριστές του.

Όμως, το σημερινό παιχνίδι με την Γκινγκάμπ στην Τούμπα, κρύβει μια… ιδιαιτερότητα. Ποια; Το ότι ο Δικέφαλος καλείται για πρώτη φορά να “σφραγίσει” την πρόκριση μέσα στο “σπίτι” του.

Και αυτό γιατί τις προηγούμενες τρεις, οι “ασπρόμαυροι” εξασφάλισαν την πρόκρισή τους μακριά από την Τούμπα. Τη σεζόν 2010-11 με τη νίκη επί της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με σκορ 1-0 την τελευταία αγωνιστικη χάρη στο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, τη σεζόν 2011-12 με τη νίκη επί της Τότεναμ με 2-1 στο Λονδίνο στην προτελευταία αγωνιστική με τα γκολ των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη και την περσινή σεζόν επίσης στην προτελευταία αγωνιστική, με τη νίκη επί της Σαχτιόρ Καραγκάντι με 2-0 στην Αστάνα χάρη στο αυτογκόλ του Ντζίτζιτς και στο τέρμα του Κίτσιου.

Comments

Trending