ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ανάσες» και… εξελίξεις

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε νωρίτερα το σημερινό πρόγραμμα, ενώ οι παίκτες θα έχουν ρεπό αύριο ώστε να πάρουν μερικές «ανάσες». Οι εξελίξεις που έγιναν στα μεταγραφικά ζητήματα.

Published

on

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έστω και για λίγο θα έχουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε ρεπό στην ομάδα μετά από δυο αγώνες σε πάγο και… βούρκο.

Ένας δύσκολος κύκλος αγώνων ολοκληρώθηκε για την ομάδα, έχοντας δώσει τόσο αγώνες στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.  Αναμφίβολα το αυριανό ρεπό έχει τον λόγο του, καθώς ακολουθεί ακόμα ένας δύσκολος κύκλος αγώνων ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται και οι μεταγραφές της ομάδας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Λεβαδειακό (19/01) αλλά και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει απλά να κάνουν το… αυτονόητο. Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί και το παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο αναβλήθηκε εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά και σήμερα υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις, ωστόσο χωρίς να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ακόμα. Συγκεκριμένα, τις βαλίτσες του για Γαλλία ετοιμάζει ο Λούμπος Μίχελ, προκειμένου να ολοκληρώσει την υπόθεση της απόκτησης του Πέδρο Ενρίκε.

Μάλιστα, ο τελευταίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ρεν κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Όσον αφορά την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κινείται για τις παραπάνω περιπτώσεις, όπου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με την έλευση και του Γιώργου Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη.
 

Comments

Trending