ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο τραπέζι και το θέμα των τραυματισμών!

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το θέμα των τραυματισμών κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Published

on

Οι μικρομέτοχοι που έδωσαν το παρών στην Τούμπα εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το θέμα των πολλών τραυματισμών με τον Ιάκωβο Αγγελίδη να δίνει τις δικές του απαντήσεις, κάνοντας λόγο για ένα φαινόμενο που περίμεναν πως θα εμφανιστεί και θα απασχολήσει τους “ασπρόμαυρους”:

“Τον Σεπτεμβρη ο γυμναστής μας είχε πει οτι Οκτώβρη – Νοέμβρη θα έχουμε αυτές τις δυσκολίες με τους τραυματισμούς. Μας είχε αναλύσει τους λόγους και δουλεύουμε για να το λύσουμε παρά το γεγονός πως δεν φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Έχουμε ιατρικό επιτελείο που βρίσκεται σε διαρκή επαφή με το τεχνικό επιτελείο και τον αθλητικό διευθυντή, γνωρίζουμε τους παράγοντες που το επηρεάζουν και προσπαθούμε να διορθώσουμε το πρόβλημα”.

Μάλιστα, ο κ.Αγγελίδης πήρε θέση για το πλάνο και το οργανόγραμμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, ζητώντας υπομονή από τον κόσμο: “Πιστεύω στις αλλαγες, έχουμε βέβαια δρόμο ακόμη, πρέπει να περάσουμε ορισμένα στάδια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα πρέπει να πηγαίνουμε και καλά όπου συμμετέχουμε.
 
Θα πρέπει να αλλάξουμε οσα χρειάζονται στην πορεία αλλά να μην ξεφύγουμε απο τον δρόμο μας. Ζητάω υπομονή, η ομάδα χρειάζεται στήριξη. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός για τον κόσμο μας. Ας κοιτάξουμε στο τέλος της χρονιάς που θα είμαστε. Ας δούμε τότε τι κάναμε όλοι μας και τι αλλαγές χρειάζονται”

Comments

Trending