ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τώρα ενοχλεί και η νέα φανέλα τους Τούρκους (pic)

Μετά την διαρροή της ομιλίας του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες, οι Τούρκοι φαίνεται να ενοχλήθηκαν και από τα μηνύματα της νέας φανέλας του ΠΑΟΚ.

Published

on

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας έρχεται στις 25 Αυγούστου και όλοι περιμένουν μία μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη εντός των 4 γραμμών και μόνο. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι θέλουν να δυναμιτίσουν και πάλι το κλίμα όπως το έκαναν και τις προηγούμενες ημέρες.

Στην αρχή ήταν η ενόχλησή τους για το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες. Τότε ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε στους παίκτες ότι ο αγώνας δεν πρέπει να μπερδευτεί με τις πολιτικές σχέσεις των δύο χωρών, αλλά τόνισε επίσης ότι ο Δικέφαλος εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα. Όπως κάνει άλλωστε και σε κάθε ευρωπαϊκό του παιχνίδι.

Μετά από αυτό, οι Τούρκοι δημοσιογράφοι και οπαδοί φάνηκε να ενοχλήθηκαν και από τα λόγια που γράφονται στο εσωτερικό της φανέλας του Δικεφάλου. Οι λέξεις Ελληνισμός, Αγιά Σοφιά, Κωνσταντινούπολη, Προσφυγιά, Μικρά Ασία, Πόντος είναι αυτές που ενόχλησαν τους Τούρκους μπλέκοντας μέσα και τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί.

Μάλιστα σε άρθρο της ιστοσελίδας turkgun.com αναφέρεται ως σκάνδαλο η κίνηση του ΠΑΟΚ να βάλει αυτές τις λέξεις στο εσωτερικό της φανέλας και ως άλλη μία προκλητική κίνηση του ΠΑΟΚ που δυναμιτίζει το κλίμα. Βέβαια είτε ο συντάκτης του κειμένου, είτε οι οπαδοί που αντιδρούν στα social media ξεχνούν την ιστορική προέλευση του ΠΑΟΚ, που είναι μέσα από τα σπλάχνα της Πόλης, ενώ εκπροσωπεί ένα μεγάλο μέρος της προσφυγικής και ποντιακής Ελλάδας.

Comments

Trending