ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζέκα VS Τζιόλης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέστρεψε σε χρόνο – ρεκόρ μετά τον τραυματισμό του, την ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον Τζιόλη.

Published

on

Ο Κάρλος Ζέκα έκανε την τελευταία -κυριολεκτικά- στιγμή την έκπληξη και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η συμμετοχή του Πορτογάλου μεσοαμυντικού στο ντέρμπι φάνταζε απίθανη μέχρι την Πέμπτη, καθώς ο παίκτης είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον ημιυμενώδη στο δεξί πόδι την Τρίτη και σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση θα έμενε εκτός δράσης για δέκα ημέρες.

Στην προπόνηση της Παρασκευής όμως, ο Γιάννης Αναστασίου είδε με μεγάλη χαρά ότι ο Ζέκα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βέβαια όχι μόνο μπήκε στην αποστολή για το ματς, αλλά αγωνίστηκε και ως βασικός. Μάλιστα, αν και προερχόμενος από τραυματισμό, έσωσε μια φαινομενικά χαμένη υπόθεση κι έβγαλε συστημένη σέντρα για το κεφάλι του Μπεργκ που έγραψε το 1-0.

Την ίδια στιγμή, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ η κατάσταση του Αλέξανδρου Τζιόλη προκαλεί αρκετά ερωτηματικά. Ο παίκτης επέστρεψε μετά από απουσία 11 παιχνιδιών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπου και αγωνίστηκε για 34 λεπτά, αλλά έκτοτε παραμένει ξανά στα… πιτς!

Το τοπίο γύρω από τον 30χρονο μέσο παραμένει “θολό” με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναφέρουν απλώς πως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω… ενοχλήσεων.

Comments

Trending