ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μύθου MVP!
Έκρινε την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης απ’ τον κόσμο ο νεαρός επιθετικός
Το βραβείο του Kitchenbar Fans’ Man of the Match για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κατέκτησε ο Ανέστης Μύθου, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 20ό λεπτό, αξιοποιώντας τη σέντρα του Κένι από τη δεξιά πλευρά και με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Στην ψηφοφορία του κόσμου του ΠΑΟΚ, ο Μύθου συγκέντρωσε το 47,6% και αναδείχθηκε κορυφαίος της αναμέτρησης. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά μέσα στη φετινή σεζόν που παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ντιέγκο Κόστα, στη δεύτερη συμμετοχή του με τον Δικέφαλο και εκ νέου ως βασικός, ενώ τρίτος στην ψηφοφορία ήταν ο Αντώνης Τσιφτσής. Αμφότεροι συνέβαλαν στη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα, με τον ΠΑΟΚ να καταγράφει δεύτερο συνεχόμενο clean sheet.