ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητάει και τα ρέστα η ΑΕΚ!

Απίστευτη ανακοίνωση από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ

Published

on

Kαι όμως! Παρά το ότι όλη η φίλαθλη Ελλάδα θυμήθηκε τα… ένδοξα χρόνια της Παράγκας με το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την πτώση του Γιόβιτς πάνω στο πόδι του Κάργα, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ζητάει και τα… ρέστα!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που έχει πολλά στοιχεία… Μάριου Ηλιόπουλου, σε βαθμό που να παραπέμπει στον ιδιοκτήτη της, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε πριν από λίγο:

“Όσοι επενδύουν σε αλευροτουφεκιές για να κατασκευάσουν τοξικότητα και εντυπώσεις από το τίποτα, θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί καλά ότι ποντάρουν σε κουτσά άλογα.

Όσο για τα αγαπημένα «άλογα», κάποιος θα έπρεπε να τους πει ότι το «δημιουργώ κλίμα σήμερα για κάποιους σκοπούς, για να δικαιολογήσω όσα έρχονται αύριο» είναι κόλπα παλιά, φτηνά και —κυρίως— πολύ προβλέψιμα.

Να μην ξεχνάνε πως τελικά, ουδέν κρυπτόν από τον Ήλιο”. 

 

Trending

Exit mobile version