ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Με…πεντάρα, έκανε το 5Χ5!
Με το απόλυτο στην κορυφή οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»
Την πέμπτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 του Πύργου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women’s Football League.
Οι νταμπλούχες Ελλάδας επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, διατηρώντας το απόλυτο των νικών και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.
Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, όταν η Μήτκου έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και η Γκατσανίτσα με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 34′ η Γιαννακά τροφοδότησε την Αργυρίου, η οποία με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων», ενώ στο 41′ η Γιαννακά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, με την Γκούνη να πετυχαίνει το 0-4 στο 73ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά.
Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε η Γκατσανίτσα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, επίσης με κεφαλιά, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με δύο προσωπικά τέρματα.
Με αυτή τη νίκη, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 15 βαθμούς, ενώ ο Πύργος παρέμεινε στους τρεις και στην ένατη θέση της κατάταξης.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Μοσχάτου στις 7 Νοεμβρίου, ενώ ο Πύργος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.