ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε ξανά χρόνο μετά το Γενάρη

Έπαιξε και πάλι, μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Published

on

Την πέμπτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά κατέγραψε ο Νίκος Καρέλης, που πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής μετά τον Γενάρη, στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, χάνοντας μάλιστα μία ευκαιρία λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

Η τελευταία φορά που ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος ήταν στις 19 Ιανουαρίου, όταν έπαιξε για 15 λεπτά στην εντός έδρας νίκη των «ασπρόμαυρων» επί του Πανιωνίου.

Στις 30/1 ο Καρέλης ήταν στον πάγκο του Δικεφάλου στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στα Γιάννενα, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής και έκτοτε απουσίαζε από τις αποστολές του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα μετά και το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Χρονικά, το τελευταίο παιχνίδι του Καρέλη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πριν την επανεμφάνιση του στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ήταν στο θεσμό του κυπέλλου, και συγκεκριμένα στις 22/1 απέναντι στην Παναχαϊκή (5-0), όταν αγωνίστηκε για 17 λεπτά, αφού στον πρώτο προημιτελικό με τον Πανιώνιο εκτός έδρας (6/2) βρισκόταν στον πάγκο, χωρίς όμως να καταγράψει συμμετοχή.

Comments

Trending