ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Διαφορετική η Θύρα 4 από την 4Α»

Ξεκάθαρος ο Σταύρος Κοντονής για το θέμα της Θύρας 4α, που θα ανοίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Published

on

Χρειάστηκε μέχρι και διευκρινιστική τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΟΚ με αφορμή το γεγονός πως η θύρα 4Α θα ανοίξει κανονικά στην Τούμπα, παρά το «λουκέτο» στη Θύρα 4, καθώς αρκετοί προσπάθησαν να ρίξουν… λάσπη με φόντο την τιμωρία του Δικεφάλου από τον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη θύρα ανοίγει, καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στην απόφαση Κοντονή για το κλείσιμο της Θύρας 4 και ως εκ τούτου θα φιλοξενήσει κανονικά τον κόσμο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια της Super League.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδειξε πλήρως ενημερωμένος για την… παρανόηση που πήγαν σκόπιμα να δημιουργήσουν αρκετοί και τάχθηκε στο πλευρό του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως πρόκειται για δύο διαφορετικές θύρες:

“Η απόφασή μας βασίστηκε στην έκθεση της Αστυνομίας η οποία ανέφερε πως τα επεισόδια που είχαν γίνει ξεκίνησαν από τη θύρα 4. Η τιμωρία αφορά μόνο αυτή τη θύρα και δεν θα μπορούσε να επεκταθεί σε άλλες. Η θύρα 4Α είναι μια ξεχωριστή θύρα, όπως πληροφορήθηκα τις τελευταίες ώρες. Θα μπορούσε να υπάρχει και 4Β και 4Γ. Όπως και να έχει να γνωρίζουν όλοι πως σε περίπτωση επεισοδίων θα υπάρχουν ποινές που μπορούν να επιβληθούν από τον αρμόδιο υπουργό. Ηδη υπάρχουν παρόμοιες ποινές, αφού πριν από τη θύρα 4 υπήρξε το κλείσιμο στη θύρα 13 του Παναθηναϊκού”.

Κάτι που σημαίνει πως μέχρι την 1η Νοεμβρίου στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, η Θύρα 4 θα παραμείνει κλειστή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τοποθετούν ανάμεσα στην 4 και στην 4Α το μέτρο του διαχωρισμού με κιγκλιδώματα προκειμένου οι οπαδοί της ομάδας να φιλοξενηθούν στην δεύτερη αλλά και στην θύρα 8, ως μια δεύτερη εναλλακτική λύση.

Comments

Trending