ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ντροπή; Ξεφτίλα; Σκάνδαλο; Παρωδία; Πρόκληση; Επιλέξτε όποια λέξη θέλετε ή χρησιμοποιήστε… μία δική σας. Η ουσία είναι πως η σημερινή ημέρα προστίθεται σε αυτές που μόνο θυμηδία και οργή προκαλούν…

Published

on

Για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε μόνο με χρηματικό πρόστιμο 60 χιλιάδων ευρώ. Τα όσα κατέγραψε στις εκθέσεις της η Αστυνομία, τα όσα είδαμε με τα μάτια μας, τα όσα κατέγραψαν οι άνθρωποι του Παμπελοποννησιακού Σταδίου σε ότι αφορά τις ζημιές που έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, απλά πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων. 

Και η ζωή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζεται. Με την πρώτη ευκαιρία βέβαια, ο Ολυμπιακός θα “φωνάζει” ξανά για ανισονομία, προκειμένου να καλύψει τις δικές του αδυναμίες. Χωρίς ντροπή, με… επιστημονικό ή μη τρόπο, με φανερά ή… κρυφά εξαπτέρυγα!  

Από την πλευρά του, ο οργανισμός ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πεισμώσει ακόμα περισσότερο. Από τον Ιβάν Σαββίδη, τους ανθρώπους της ΠΑΕ, τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, μέχρι τον τελευταίο οπαδό.

Το ότι το σύστημα θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κλέψει και το φετινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του, είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο. Γι΄ αυτό ακριβώς, απαγορεύεται η χαλάρωση, απαγορεύεται ο εφησυχασμός, απαγορεύεται η υπεροψία. Μάχη μέχρι εσχάτων σε κάθε παιχνίδι, από αυτό με την Ξάνθη το μεθεπόμενο Σάββατο, μέχρι αυτό που θα στέψει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας…     

Comments

Trending