ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή με απρόοπτα για Αγρίνιο

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, έστω κι αν χρειάστηκε να κάνουν τους χιονάνθρωπους, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Published

on

Η ομάδα προπονήθηκε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες στη χιονισμένη Τούμπα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τους Μάτος και Κάμπος να αντιμετωπίζουν προβλήματα και να μένουν εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Κάτσε ο οποίος συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού από τότε που ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι 19 για το Αγρίνιο:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάτσε, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Με τον χιονιά που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ θα πρέπει να φτάσει στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” όπου στις 17:00 έχει προγραμματισμένη πτήση για το Άκτιο και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Comments

Trending