ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε ο Τζαβέλλας!

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, ξεκινώντας σταδιακά την προετοιμασία τους για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Τούμπα (30/10, 19:30).

Published

on

O Βλάνταν Ίβιτς είδε τον Γιώργο Τζαβέλλα να ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης, με τον Έλληνα αμυντικό να φωνάζει παρών για το ντέρμπι και πλέον να είναι θέμα επιλογής του τεχνικού τιμ η διαχείριση της περίπτωσης του.

Ακόμα με την ομάδα γυμνάστηκαν κανονικά και χωρίς προβλήματα οι Λέοβατς, Σάκχοφ, ενώ και οι Μυστακίδης, Γιαννούλης ακολούθησαν κανονικά το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας όσων παικτών αγωνίστηκαν κόντρα στη Λάρισα.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο χτεσινό παιχνίδι αποφορτίστηκαν με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ για τους υπόλοιπους το κανονικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

To αυριανό «ραντεβού» ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας έχει δοθεί για τις 17:00 το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία, με τον Ίβιτς να αναμένεται σταδιακά να ανοίξει περισσότερο τα… χαρτιά του για τον τρόπο που προσεγγίζει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Comments

Trending