ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Όσοι πιστοί, προσέλθετε…
Ενδεχομένως, πολλοί φίλοι της Τότεναμ να μην πίστεψαν την είδηση πως μετά από 4,5 χρόνια ο Μπονγκάνι Κουμάλο δεν βρίσκεται πια στην αγαπημένη τους ομάδα.
Διάστημα, κατά το οποίο ο Νοτιοαφρικανός στόπερ δεν φόρεσε τη φανέλα των Λονδρέζων ούτε μία (!) φορά σε επίσημο παιχνίδι, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός στον ΠΑΟΚ αλλά και σε Πρέστον, Ρέντινγκ, Ντόνκαστερ Ρόβερς και Κόλτσεστερ, με την τελευταία να παραμένει στην Λιγκ 1 έχοντας στις τάξεις της τον Κουμάλο.
“Είμαι ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και ελπίζω πως κάποια κλαμπ θα μου χτυπήσουν την πόρτα” τόνισε από την πλευρά του ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, τονίζοντας μεταξύ των άλλων:
“Μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη χώρα. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ και να τα πηγαίνω καλά, ελπίζω να γίνω μέλος μιας ομάδας που θα κερδίσει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ και έτσι να παίξω και εγώ σε αυτή”.