ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιγουριά στην Ισπανία για Λούκας

Χθες το βράδυ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του εμφατικού 6-0 επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και δικαίως γνώρισε την αποθέωση κατά την αντικατάστασή του.

Published

on

Ο λόγος για τον Λούκας Πέρες, ο οποίος άνοιξε το σκορ και έδωσε μία καταπληκτική ασίστ στον Μακ για το 2-0 με το ρολόι να σημαδεύει το 7ο λεπτό, όμως σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα αυτή θα είναι η τελευταία εμφάνισή του με τα “ασπρόμαυρα”.

“Ο Λούκας συνεχίζει να πιέζει όπως μπορεί για να επιστρέψει στη Λα Κορούνια. Στην Ντεπορτίβο, περιμένουν σημαντική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις τις επόμενες ώρες. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι “μαλακός” διαπραγματευτής αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να κρατήσει έναν παίκτη ενάντια στη θέλησή του. Και η θέληση του Λούκας είναι να παίξει στην Λα Κορούνια” αναφέρει χαρακτηριστικά το σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “elidealgallego.com”.

Από την πλευρά της, η ιστοσελίδα “laopinioncoruna.es” τονίζει μεταξύ των άλλων: “Η Λα Κορούνια δεν έχει παραιτηθεί από την απόκτηση του Λούκας Πέρες, παρά το ότι βρήκε μπροστά της πάρα πολλά εμπόδια. Ο τεχνικός διευθυντής της Λα Κορούνια, παρά το ότι δεν κατάφερε να πετύχει μία συμφωνία με λιγότερα χρήματα για την απόκτηση του Λούκας, είναι βέβαιος για την άφιξή του στο ρόστερ της ομάδας”.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί έως τώρα σιγή ιχθύος για το όλο θέμα και αυτό που απομένει να δούμε είναι το αν αυτή τη φορά επιβεβαιωθεί η λαϊκή ρήση “όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά” ή απλά η Λα Κορούνια εκφράζει για μία ακόμα φορά τους… ευσεβείς πόθους της, μέσω ιστοσελίδων της Γαλικίας.

Comments

Trending