ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η εκδίκαση των εφέσεων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Published

on

Στο τέλος της διαδικασίας, το προεδρείο γνωστοποίησε πως θα πραγματοποιηθεί σήμερα κιόλας διάσκεψη, ώστε να βγει το συντομότερο δυνατό η απόφαση, με την έδρα να τονίζει πως δέχεται πιέσεις από τη Λίγκα, προκειμένου να βγάλει απόφαση μέχρι τη Δευτέρα, όταν και έχει οριστεί και το ΔΣ για την επικύρωση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, τονίστηκε ότι θα ζητήσει σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά να βρεθεί το οπτικοακουστικό υλικό από το παιχνίδι, μετά από σχετικό σχετικό αίτημα της πλευράς του ΠΑΟΚ. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κάποιο σημείο της διαδικασίας, ο “Δικέφαλος” ζήτησε να καταθέσει ο παρατηρητής Ραδιοτηλεοπτικών Μίλτος Καλόγηρος, ωστόσο το αίτημα του δεν έγινε δεκτό από την έδρα, με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει ότι υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η αστυνομία.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού, υποστήριξαν από τη μεριά τους πως δεν τίθεται θέμα εκτεταμένων επεισοδίων, καθώς δεν έχουν καταγραφεί από διαιτητή και παρατηρητή, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε λεκτική βία προς τον διαιτητή, αλλά μόνο κάποιες διαμαρτυρίες, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τονίζουν πως υπήρξε βία τόσο στον διαιτητή, όσο και στον παρατηρητή Λασκαράκη, παρεμποδίζοντας την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων πως: “Εφόσον ο Ολυμπιακός κατήγγειλε από το ίδιο βράδυ τραυματισμό ποδοσφαιριστών του, θα έπρεπε ο ίδιος να προσκομίσει το οπτικοακουστικό υλικό, αν τον συνέφερε στην υπεράσπιση του”, με τον Αργύρη Λίβα από τη μεριά του Ολυμπιακού να απαντά:

“Ο κ. Βαλσάμης δεν διαγράφηκε για τη μη καταγραφή του περιστατικού με Λασκαράκη, αλλά για το περιστατικό στα VIP και τη μη καταγραφή των βεγγαλικών. Τα επεισόδια δεν έχουν γίνει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στα αποδυτήρια που δεν ορίζονται ως αγωνιστικός χώρος”

Comments

Trending