ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O γιος του Λίμπρεχτς και ο Θεσσαλονικιός (pics)

O ΠΑΟΚ αναχωρεί την Πέμπτη για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στη διάρκεια του οποίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι και την Μπόχουμ. Ποια είναι η… σύνδεση που υπάρχει με την Γερμανική ομάδα και η οποία είναι… διπλή;

Published

on

Τα χρονικά περιθώρια είναι τέτοια που όλα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να τα κάνει γρήγορα. Ξεκίνησε την Παρασκευή, νωρίτερα από ποτέ, θα πάει στην Ολλανδία για 10 ημέρες, λιγότερο από ποτέ και θα δώσει 3-4 φιλικά, τα λιγότερα από ποτέ. Για την ώρα βεβαίως γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα. Για την ώρα το όνομα που προκαλεί ενδιαφέρον είναι αυτός της Μπόχουμ, που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στις 8 Ιουλίου.

Μία ματιά στο ρόστερ της Γερμανικής ομάδας προκαλεί ενδιαφέρον και ξυπνά αναμνήσεις. Βοηθός προπονητής είναι ο Ολλανδός Ρεϊμόντ Λίμπρεχτς, γιος του Τάις Λίμπρεχτς που έχει περάσει από την Ελλάδα και από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Προφανώς θα έχει να θυμάται ιστορίες από την παρουσία του πατέρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και το μοναδικό ρεκόρ που έχει καταγράψει στα χρονικά, αφού είχε αφήσει τον ΠΑΟΚ στη μέση της σεζόν για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Και δεν άφησε ακριβώς, αλλά πωλήθηκε κανονικά! Οι παλαιότεροι το θυμούνται.

Στο ρόστερ της Γερμανικής ομάδας υπάρχει κι ένας Έλληνας. Βέρος Θεσσαλονικιός και με μία σύνδεση με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 17χρονο Βαγγέλη Παυλίδη που πριν από έναν χρόνο είχε πάρει μεταγραφή στη Μπόχουμ, προερχόμενος από την ακαδημία Μπέμπηδες του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κερμανίδη. Ο Παυλίδης που είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα, ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της Μπόχουμ και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Comments

Trending