ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… λύση για Ενρίκε και οι επαφές με Τουρκία

Τόσο κατά την διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας όσο και στην αποστολή για το ματς με Άγιαξ, ο Πέδρο Ενρίκε φαίνεται πως περνάει σε δεύτερο πλάνο για τον Αμπέλ Φερέιρα.

Published

on

Από την πρώτη στιγμή, επιθυμία του Βραζιλιάνου ήταν να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ καθώς είχε κάνει σαφές πως επιθυμεί να παραμείνει στον Δικέφαλο και να διεκδικήσει τις πιθανότητες του.

Φάνηκε, όμως, πως δεν είναι στις προτεραιότητες του Αμπέλ Φερέιρα και έγινε ακόμη πιο σαφές μετά την ανακοίνωση της αποστολής, με τον Ενρίκε να παίρνει σαφές μήνυμα.

Η ουσία είναι, όμως, πως ο Βραζιλιάνος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ως εκ τούτου θα πρέπει προηγουμένως να ανανεώσει και κατόπιν να δοθεί δανεικός.

Ο ΠΑΟΚ του πρότεινε την επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο, κάτι που στην αρχή δεν τον βρήκε σύμφωνο, ωστόσο, έμοιαζε χρυσή λύση και για τις δύο πλευρές… Όλα φαίνεται πως οδηγούν -λοιπόν- εκεί, με τον Δικέφαλο να βρίσκεται σε επαφές με την Γκεζισεχίρ Γκαζιαντέπ για την παραχώρησή του.

Στο πλάνο υπάρχει πάντα και η προοπτική της επιστροφής στην πατρίδα του αλλά όλα δείχνουν… Τουρκία, με το θέμα να διευθετείται τα επόμενα 24ωρα!

Comments

Trending