ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Από την βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ στις τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημάτου και την απάντηση του Κυριάκου Κυριάκου.

Published

on

Αυτά τα Σαββατοκύριακα χωρίς πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα, αλλά μερικές φορές τα φώτα πέφτουν και στα άλλα αθλήματα. Πάντως σήμερα είχαμε και πάλι πολλά ποδοσφαιρικά θέματα, ασχέτως που δεν αφορούσαν το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά την τιμωρία της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ είχε σήμερα αγωνιστική δράση σε μπάσκετ, χάντμπολ και πόλο. η πιο βαριά φανέλα του συλλόγου δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ, καθώς μετά το δεύτερο ημίχρονο έχασε την επαφή με το σκορ. Δικαιολογίες υπάρχουν με τις απουσίες των Γκος, Γκάρετ και Τζόουνς, αλλά τα αβίαστα λάθη και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ δείχνουν και έλλειψη διάθεσης που πρέπει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. Άλλωστε αυτή η ΑΕΚ όπως και η περσινή δεν μπορεί να φοβήσει έναν καλά οργανωμένο ΠΑΟΚ. Είναι μία ομάδα που βασίζεται κυρίως στην προσωπική ενέργεια και αυτό δεν μπορεί να δώσει διάρκεια, όσες μεταγραφές και αν πραγματοποιήσει. Πλέον οι στόχοι έρχονται και πάλι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και για να μην τρέχει ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο γύρο στο Basketball Champions League όπως πέρσι, παιχνίδια όπως αυτό με την Βόννη πρέπει να παίρνεις μέσα στην έδρα σου.

Στα άλλα αθλήματα στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ έκανε το 4 στα 4 και κρατάει την πρώτη θέση. Η ομάδα φέτος είναι καλύτερη από πέρσι και θα φανεί εάν κάνει αυτό που δεν έκανε πέρσι. Δηλαδή να βρει είτε έναν τίτλο στο κύπελλο Ελλάδας, είτε να μπει και πάλι στους τελικούς του πρωταθλήματος, κάτι δεν κατάφερε πέρσι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Από την άλλη στο πόλο η ήττα στην Βουλιαγμένη θεωρείται εντός προγράμματος, αλλά η εμφάνιση έδειξε ότι και σε αυτό το τμήμα ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρσι και θα πρέπει να κοιτάξει περισσότερο στην 4άδα, παρά στην μάχη της παραμονής που είχε την περσινή σεζόν.

Τέλος το κερασάκι στην τούρτα μπήκε το απόγευμα και ήταν ο ιντερνετικός αντίλογος γύρω από την τιμωρία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε σε αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και παρόλα αυτά όλοι ασχολήθηκαν με τον ΠΑΟΚ. Είναι λογικό, γιατί η λαϊκή σοφία αναφέρει ότι “όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται”. Από τον ΠΑΟΚ κλάπηκε το περσινό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ θα ασχοληθούν και φέτος. Στην ΑΕΚ ξεχνούν ότι έλεγαν και έκαναν πέρσι, ξέχασαν νόμους και αποφάσεις και θυμήθηκαν ότι οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Ναι σε αυτό συμφωνούμε, όπως είπε και ο Γιώργος Σαββίδης στο ποστ του, αλλά όπως είπε και ο Κυριάκος Κυριάκος, δεν μπορεί η ΑΕΚ να μιλά και να κάνει μάθημα στον ΠΑΟΚ όσο αφορά τις τιμωρίες. Άλλωστε η θέση του ΠΑΟΚ είναι η ίδια και δεν πρόκειται να αλλάξει. Οι αγώνες και οι βαθμοί πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο και μόνο μέσα σε αυτό.

Comments

Trending