ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάζεψε το οικονομικό, ερωτηματικό προπονητής και αγωνιστικό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος και πλέον έχουμε μία εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Με τα καλά της και τα στραβά της, όμως από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε κρύο μυαλό για να τα βάλουμε σε μία σειρά όλα. Και έγιναν πολλά.

Published

on

Έχω καταγράψει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν πως δεν μου άρεσε ο τρόπος που ο Ιβάν Σαββίδης σκορπούσε τα λεφτά του. Δικά του είναι και ότι θέλει τα κάνει, όμως να που φτάσαμε σε αυτό το καλοκαίρι που απαίτησε να βάζει λιγότερα.

Η περυσινή ζημία ήταν άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, νούμερο που ουδείς έστω και μεγιστάνας θέλει να ξοδεύει κάθε χρόνο. Προφανώς και η εντολή του στα στελέχη του ήταν μία. «Μαζέψτε το».

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν προσπάθησε να το μαζέψει. Με την προσθήκη του Όλαφ Ρέμπε, αλλά και με την βοήθεια των υπολοίπων στελεχών. Θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο για έναν νέο τεχνικό διευθυντή, να πάρει πάνω του όλο τον όγκο των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν την ημέρα που ανέλαβε.

Στο μαζέψτε το του Ιβάν δεν υπήρχε η πολυτέλεια αποζημίωσης στον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και πληρωμής ενός σοβαρού αντικαταστάτη του. Δεν υπήρχε η δυνατότητα για νέα επταψήφια συμβόλαια, ούτε για τα παλιά. Δεν υπήρχε η δυνατότητα προτάσεων για ανανεώσεις σε παίκτες που τελείωναν τα συμβόλαιά τους, γιατί θα έβρισκαν εύκολα περισσότερα χρήματα. Και κάπως έτσι πορεύτηκε ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο blog του Σταύρου Κόλκα στο PAOK24…

Comments

Trending