ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πτήση της επιστροφής…

Το ταξίδι στο Λονδίνο είχε πολλά ενδιαφέροντα, αλλά και αρκετή κούραση. Είχε και μία σημαντική νίκη, έναν τραυματισμό και περίπου τέσσερις ώρες πτήση για την επιστροφή. Αναπόφευκτο το ρεπό της ομάδας για την Κυριακή.

Published

on

Η ομάδα έφτασε στο αεροδρόμιο χωρίς την ταλαιπωρία που είχε συναντήσει στην αντίστοιχη διαδρομή την Παρασκευή, αλλά αυτός που ταλαιπωρήθηκε ήταν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης Χρειάστηκε βοήθεια για την μετακίνησή του λόγω του τραυματισμού στο γόνατο και θα περιμένει τις εξετάσεις του την Δευτέρα για να ξέρει πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένει μέχρι να επανέλθει.
Η πτήση της επιστροφής είναι αρκετά μεγάλη, σχεδόν τέσσερις ώρες. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Το ρεπό την Κυριακή είναι αναπόφευκτο και επιβεβλημένο.
Το πρόγραμμα της ομάδας θα συνεχιστεί ξανά από την Δευτέρα, με προπονήσεις και προετοιμασία ενόψει του μεγάλου φιλικού με την Ίντερ, αλλά και καθώς πλησιάζουν πλέον τα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης με την Ζίμπρου στις 21 Αυγούστου.  

Comments

Trending