ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα 2300 εισιτηρίων

Τεράστια η ζήτηση, ελάχιστα τα εισιτήρια

Published

on

Χιλιάδες φίλαθλοι περίμεναν την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Το σύνολο των εισιτηρίων που διαθέτει ο ΠΑΟΚ γι’ αυτό το ματς είναι 2300.

Ο  ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τελικά ότι κάποια εισιτήρια θα διατεθούν μόνο σε κατόχους πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας σουιτών, Vip και VipA. Τα υπόλοιπα προφανώς θα πάνε σε αγωνιστικό τμήμα, χορηγούς και σε οργανωμένους.

Το θέμα όμως είναι ότι η ζήτηση ήταν και είναι πολλαπλάσια. Είναι πάρα-πάρα πολλοί εκείνοι οι οπαδοί (από πολλές περιοχές της Ευρώπης) που έχουν κλείσει τα αεροπορικά τους για το Λονδίνο και ψάχνουν για την είσοδό τους στο γήπεδο.

Εδώ υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα. Οι ανάγκες όλων αυτών των φιλάθλων δεν ήταν δυνατό να καλυφθούν και κάπως  έτσι δημιουργείται αδιέξοδο μια και δεν μπορεί να δοθεί λύση για όλους.

Θυμίζουμε ότι και η Τσέλσι έχει πάρει μέτρα για να μην βρεθούν Έλληνες σε θέσεις Άγγλων. Πριν λίγες ημέρες είχαν αναφέρει: «Σε περίπτωση που κάποιος φιλοξενούμενος οπαδός βρεθεί με εισιτήρια για τις θύρες των γηπεδούχων, τα εισιτήρια αυτά θα κατασχεθούν και δεν θα γίνουν δεκτά».

Δυστυχώς, σε ένα ακόμη παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας που θέλουν να  βρεθούν κοντά της.

Comments

Trending