ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβαίνει ο ΠΑΟΚ για Βαρέλα!

Ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθονται ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Φερνάντο Βαρέλα, προκειμένου να βρουν τη χρυσή τομή και να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια!

Published

on

Η νεότερη είδηση στο… σίριαλ της σεζόν, έχει να κάνει με την πρόθεση του ΠΑΟΚ να προσφέρει στον Βαρέλα τριετές συμβόλαιο που θα προβλέπει ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ! Έτσι, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ καλύπτει τα βασικά θέλω του 31χρονου στόπερ, που από την πλευρά του δεν κρύβει μεν τη μεγάλη επιθυμία του να παραμείνει κάτοικος Τούμπας αλλά αποδεικνύεται δε σκληρός διαπραγματευτής!

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως η πλευρά του Βαρέλα ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις πριν τα Χριστούγεννα ζητώντας ετήσιες απολαβές 1,5 εκ. ευρώ και η αφετηρία του ΠΑΟΚ ήταν οι 700 χιλιάδες, ενώ οι δύο πλευρές έφτασαν πριν λίγο καιρό μια ανάσα από τις υπογραφές συμφωνώντας προφορικά γύρω στο 1 εκατομμύριο, αλλά το όλο θέμα “κόλλησε” εκ νέου λόγω κάποιων παρεξηγήσεων, ενώ τη Δευτέρα ο Γιώργος Σαββίδης τόνισε με ανάρτησή του στο Instagram, φωτογραφίζοντας τον Βαρέλα, πως “έχω την αίσθηση πως θα βρεθεί η χρυσή τομή”.

Πλέον, μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην οποία ο Βαρέλα έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και έχοντας πάρει το “πράσινο φως” από τον Ιβάν Σαββίδη, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινούν και πάλι τη διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου του Αφρικανού αμυντικού, ο μάνατζερ του οποίου αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σε αυτές να δώσει το “παρών” και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα με αφορμή εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ποντίων!

Comments

Trending