ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Θέλω πάντα να κερδίζει ο ΠΑΟΚ"

Μπορεί ο Λούκας Πέρεθ να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ισπανός άσος παρακολουθεί και δεν ξεχνάει τον "Δικέφαλο", νιώθοντας χαρά για την πορεία πρωταθλητισμού του έως τώρα.

Published

on

Εκτός από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λούκας στη “Mundo Deportivo”, για την οποία το PAOK24 σας ενημέρωσε εδώ, ο Ισπανός έκανε δηλώσεις και στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.



Ο Λούκας κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές του ισπανικού πρωταθλήματος με το ελληνικό, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του ΠΑΟΚ, τον οποίο παρακολουθεί ανελλιπώς παρότι βρίσκεται μακριά από τη Θεσσαλονίκη.



«Είναι εντελώς διαφορετικά πρωταθλήματα τα προηγούμενα που αγωνιζόμουν σε σχέση με το ισπανικό. Στην Ελλάδα και την Ουκρανία δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στη φυσική κατάσταση. Εδώ στην Ισπανία υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αν και στην Ελλάδα έχει, όπως και ομάδες με επίπεδο όμοιο με αυτό στην Ισπανία. 

Στην Ελλάδα τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο κυρίως, ίσως και μία εξαίρεση με μία τέταρτη καμία φορά. Ωστόσο, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι οι βασικοί διεκδικητές. Είναι μία ανερχόμενη Λίγκα, στην οποία οι τρεις μεγάλοι ξεπερνούν σιγά-σιγά τα οικονομικά προβλήματα και βελτιώνονται», τόνισε αρχικά ο Λούκας.

Στη συνέχεια ο Ισπανός, μιλώντας για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της Super League, πρόσθεσε: «Φυσικά και παρατηρώ την εξέλιξη του ΠΑΟΚ. Είναι πρώτος με 13 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι αυτή η πορεία με κάνει χαρούμενο για την ομάδα στην οποία ανήκω και πριν φύγω έκανα πολλούς καλούς φίλους. Θέλω ο ΠΑΟΚ πάντα να κερδίζει».

O Λούκας δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και το γεγονός ότι η ομάδα του είναι ουραγός στην Primera Division, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για φόβο καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην όγδοη… στροφή του, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη που υπάρχει προς τον προπονητή του, Βίκτορ Φερνάντεζ.

Τέλος ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που ανήκει στον ΠΑΟΚ μίλησε και για τους τραυματισμούς που του στέρησαν έως τώρα τη συμμετοχή του.

«Νιώθω ανακουφισμένος που θα είμαι και πάλι στην διάθεση του προπονητή μου. Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα δυο τραυματισμούς συνεχόμενους σε μία σεζόν. Είμαι ακόμα στο 50% και σίγουρα απαιτείται περισσότερο», κατέληξε ο Λούκας.

Comments

Trending