ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θα χαιρόμουν πολύ αν έμενε ο Κλάους»

Θέση για το "καυτό" θέμα με τον Κλάους πήρε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Λιβαδειά.

Published

on

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Έλληνας επιθετικός δεν ταξίδεψε στη Λιδαβειά και στην πρεμιέρα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, καθώς παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με φόντο την μεταγραφή του στο Ισραήλ και στη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Λουτσέσκου τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει ο Κλάους στο δυναμικό της ομάδας του, ωστόσο, η απόφαση ανήκει στον ποδοσφαιριστή και στη διοίκηση. Πρόκειται για μια απόφαση που αφορά και τις δυο πλευρές, αν και ο ίδιος τον εκτιμάει ιδιαιτέρως ως ποδοσφαιριστή.

«Είναι μια συζήτηση ανάμεσα στον Κλάους και τη διοίκηση. Τον εκτιμώ πολύ, τον αγαπώ σαν παίκτη. Η απόφαση παίρνεται από αυτές τις δύο μεριές. Αν παιρνόταν η απόφαση να μείνει, θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Αν στο τέλος φύγει, χρειαζόμαστε απαραίτητα μια λύση σε αυτή τη θέση. Έχω συζητήσει μαζί του και ξέρω κάποια πράγματα πολύ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Όσο για το αν θα ήθελε ο αντικαταστάτης του Κλάους (σ.σ.με μια πιθανή μεταγραφή) να έχει άλλα χαρακτηριστικά:
«Θα μπορούσε να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά με τον Κλάους, αλλά κάπως διαφορετικά από τους παίκτες που έχουμε στην επίθεση. Έχοντας τη δυνατότητα να αλλάξουμε χαρακτηριστικά, έχεις περισσότερες επιλογές…».

Comments

Trending