ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυξάνονται οι επιλογές

Η χθεσινή νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανιωνίου ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή στρέφεται στον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Published

on

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας κανονικά για προπόνηση, ενώ η προετοιμασία για το ματς της Τρίτης θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στην Τούμπα (18:00).

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο τεχνικό, είναι πως για τον αγώνα Κυπέλλου μπορεί να υπολογίζει και στους Πέλκα και Μαουρίσιο, σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι, κάτι που δεν ισχύει για τους Μαλεζά και Μιχόγεβιτς, που αναμένεται να είναι και πάλι διαθέσιμοι για το ματς με την Ξάνθη την επόμενη Κυριακή.

Αύριο αναμένεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να φανερώσει και τα πλάνα του για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στο παιχνίδι της Τρίτης, έχοντας σαφώς περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε μερικές αλλαγές, με δεδομένο ότι υπάρχει το… μαξιλαράκι του 3-1 του πρώτου αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέλκας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, όπως και ο Μάτος.

Comments

Trending