ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θεέ μου μία μαγική Τούμπα!

Η ενότητα είναι ένα από τα μεγάλα όπλα για τη φετινή επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Published

on

Η ομάδα είναι εκπληκτική και κάνει υπερήφανο τον κόσμο, έναν λαό που ήταν πάντοτε εκεί, έχοντας περάσει τόσες πίκρες και δυσκολίες για χρόνια.

Αυτό που συνέβη χτες στην Τούμπα ήταν ιδιαίτερο γιατί ενώ οι περισσότεροι παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζουν την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας, από ένα σημείο και μετά ήταν τέτοια η ενέργεια που έπαιρναν και έδιναν με την εμφάνιση τους στην κερκίδα που έκανε μοναδικά τα συναισθήματα.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν τρελαθεί με τη χτεσινή εμπειρία και νιώθουν εκτός από ικανοποίηση για τη στήριξη των προσπαθειών του και μία μεγαλύτερη υποχρέωση να γράψουν ιστορία.

Όλοι τους αποχωρούσαν με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο και ήθελαν τόσο πολύ να διασκεδάσουν για τη χαρά που έδωσαν στον κόσμο με αφορμή το αποφασιστικό βήμα με την επικράτηση επί του Ολυμπιακού με φόντο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα το πανηγυρίσουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ζήσουμε τρομερές στιγμές μέχρι τις επόμενες γιατί έχει έρθει η ώρα μας.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτούς τους μουρλούς τους ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι από κάθε μέρος της γης ήρθαν και έκαναν μαγική την ενέργεια της Τούμπας, περιφρονώντας τις προκλήσεις και προστατεύοντας τη μεγάλη τους καψούρα!

Άλλα 10 έμειναν, πάμε να το ζήσουμε…

Comments

Trending