ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ευχαριστημένος από την αντίδραση και την πρόοδο"

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Στεάουα Βουκουρεστίου και η εμφάνιση ήταν εκείνη που χαροποίησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ που μίλησε για τα επόμενα φιλικά, αλλά και για τους Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.

Published

on

Ο ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο τα έκανε όλα τέλεια στο φιλικό με την Στεάουα και έτσι ουσιαστικά έφτασε στη νίκη με 2-1. Αυτά είδε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου που μίλησε για την εμφάνιση των παικτών στο καλό πρώτο ημίχρονο, τα λάθη στο δεύτερο, την αντίδραση στα σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και για τα θέματα του αγώνα με τη Βασιλεία, το υπόλοιπο της προετοιμασίας και την κατάσταση των Πρίγιοβιτς και Ουάρντα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA:

“Τα φορτία της προπόνησης είναι στο ίδιο επίπεδο και ίσως πιο δυνατά. Πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση και προσαρμόζονται καλύτερα. Δώσαμε παραπάνω λεπτά σε πολλούς παίκτες με σκοπό να ετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με την Βασιλεία μιας και δεν έχουμε άλλες επίσημες υποχρεώσεις. Σήμερα κάποιοι έπαιξαν 70 λεπτά κάποιοι λιγότερο. Αυτό σημαίνει οι ρόλοι στο επόμενο φιλικό και στην επόμενη προπόνηση θα αντιστραφούν. Θέλουμε να πάρουν όλοι οι παίκτες από ένα 90λεπτο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα τελευταία δύο φιλικά όταν τελειώσουμε από εδώ.

Παρότι είχαμε μόνο τρεις εβδομάδες μου άρεσαν οι παίκτες όπως μπήκαν στο παιχνίδι, όπως πίεσαν, όπως δημιούργησαν ευκαιρίες και φυσικά και οι παίκτες που έπαιξαν τα τελευταία 20 λεπτά. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν κάποιες επιλογές στις πάσες είτε του τερματοφύλακα, είτε παικτών στην άμυνα που αυτά θα τα συζητήσουμε στην προπόνηση, μιας και έτσι δεχθήκαμε και τον γκολ.

Ο Πρίγιοβις θα μας βοηθήσει πιο γρήγορα. Ήταν μαζί μας πέρσι και πήρε μόλις 10 μέρες άδεια. Ο Ουάρντα έχει την ποιότητα και την ταχύτητα, αλλά ίσως αργήσει λίγο μιας και πέρσι δεν ήταν μαζί μας μέσα στη σεζόν.

Μου άρεσε επίσης η αντίδραση των παικτών μου στο παιχνίδι της Στεάουα. Οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν άφησαν το παιχνίδι να ξεφύγει και δεν ήθελαν να χάσουν με τίποτα. Οι παίκτες μου το διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε.

Η διοίκηση ξέρει τι θέλουμε στην ομάδα και παλεύει για να μας ικανοποιήσει.”

Comments

Trending