ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Προνόμιο το ότι ήμουν κοντά στον Αμπέλ Φερέιρα»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπράγκα παραχώρησε ο προπονητής του πορτογαλικού συλλόγου, Κουστόδιο Κάστρο.

Published

on

Ο 36χρονος Πορτογάλος προπονητής, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ρουμπεν Αμορίμ ενώ ήταν στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας της Μπράγκα, τόνισε μεταξύ άλλων πως πήρε πολλά πράγματα από τους Μουρίνιο, Μανουέλ Χοσέ και Φερνάντο Σάντος, ενώ μιλώντας για τη φιλοσοφία του υπογράμμισε πως του αρέσει να ακούει τις απόψεις των ποδοσφαιριστών του για πολλά θέματα. 

“Στο ποδόσφαιρο του σήμερα νιώθω πως οι ποδοσφαιριστές είναι επιφυλακτικοί απέναντι στους προπονητές τους και αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Στην Μπράγκα για παράδειγμα, όταν ήμουν ποδοσφαιριστής, ήθελα πολλές φορές να διαφωνήσω με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο” τόνισε χαρακτηριστικά ο Κουστόδιο, ενώ μνημόνευσε και τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον οποίο συνεργάστηκε δύο χρόνια.

“Ήταν ένα προνόμιο το να βρίσκομαι τόσο κοντά στον Αμπέλ, όταν ήμουν βοηθός στη Μπράγκα Β΄ και αυτός βρισκόταν στην πρώτη ομάδα. Σε εκείνη τη φάση, που ήταν σημαντική για την οργάνωση των ιδεών μου, κατάλαβα πως υπήρχαν πολλά θέματα στα οποία συμφωνούσαμε” είπε ο νυν προπονητής της Μπράγκα.  

Comments

Trending