ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμηλές πτήσεις…

Ένα 24ωρο έμεινε για να μάθει ο ΠΑΟΚ την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους υποψήφιους αντιπάλους να είναι ως γνωστόν δύο. Ο Άγιαξ και η Βασιλεία…

Published

on

Έως σήμερα, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει μόνο τον Εβγέν Χατσερίδη, που έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Κιέβου. Ούτε ο Άγιαξ όμως ούτε η Βασιλεία, έχουν κινηθεί δυναμικά μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό “παζάρι”.

Ο “Αίαντας” έχει αποκτήσει τον 19χρονο αριστερό εξτρέμ της Μαλίν, Χασάν Μπαντέ (φωτό), έναντι 8,25 εκ. ευρώ, με τον νεαρό από τη Μπουρκίνα Φάσο να εξαργυρώνει την πολύ καλή χρονιά του στο Βέλγιο (12 γκολ και 2 ασίστ σε 27 εμφανίσεις). Ακόμα, οι Ολλανδοί πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον 25χρονο Ολλανδομαροκινό μεσοεπιθετικό Ζακάρια Λαμπιάντ, δίνοντας στην Ουτρέχτη 6 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά της, η Βασιλεία έβγαλε από τα ταμεία της 4 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει από τη Σάλτσμπουργκ τον 20χρονο Καμερουνέζο επιθετικό Ντιμίτρι Ομπερλιν και άλλο 1 εκατομμύριο για τον 24χρονο Ελβετό τερματοφύλακα Γιόνας Όμλιν από τη Λουκέρνη, ενώ απόκτησε ως ελεύθερο τον Κώστα Δημητρίου από την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Comments

Trending