ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία «πρόβα»

Στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, για την τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Published

on

Κατά τη διάρκειά της, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα “προβάρει” για τελευταία φορά την ενδεκάδα  που θα εμπιστευτεί αύριο το απόγευμα χωρίς να υπολογίζει ως γνωστόν στους Ζοσέ Μαουρίσιο και Δημήτρη Πέλκα, αλλά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον Τσούμπα Ακπόμ, που χθες υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Ζαμπά και Πρίγιοβιτς θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το βασικό σχήμα του “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τους Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ να διεκδικούν τη θέση δίπλα στον Κάνιας και τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Λημνιό τις υπόλοιπες δύο θέσεις της επίθεσης, πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λουτσέσκου θα ανακοινώσει τους 18 που θα συνθέσουν την αποστολή, με ενδιαφέρον να παρουσιάζει το αν σε αυτή συμπεριληφθεί και ο Αμρ Ουάρντα.

Παρακολουθήστε live την προπόνηση του ΠΑΟΚ ΕΔΩ

Comments

Trending