ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Μία πολύ-πολύ γεμάτη εβδομάδα

Published

on

Ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα δύο τελευταία ματς του ιστορικού 2019. Αυτό κλείνει αγωνιστικά την Δευτέρα και από τις 4/1 μπαίνουμε σε ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Το PAOK24 παρουσίασε το πρόγραμμα του μήνα, αλλά εδώ επάνω πρέπει να θυμηθούμε ότι: Τους επόμενους πέντε μήνες ο ΠΑΟΚ θα παίξει τρεις τουλάχιστον φορές με τον Ολυμπιακό. Τρεις τουλάχιστον και με την ΑΕΚ. Άλλες πέντε φορές συνολικά με τον ΟΦΗ, μία-τρεις ή πέντε με Παναθηναϊκό και Άρη. Ο αριθμός των μεγάλων-δύσκολων αγώνων είναι τεράστιος. Εκεί που αυτό δείχνει… μεγάλο ως εμπόδιο, να σκεφτούμε ότι: Αυτό το ίδιο ισχύει και για τις άλλες ελληνικές ομάδες. Εδώ λοιπόν πάμε στο… όποιος αντέξει. Ο ΠΑΟΚ που όπως λένε οι παράγοντές του έχει μεγαλύτερο ρόστερ από αυτό που χρειάζεται, θα έχει πλεονέκτημα σε αυτή τη δοκιμασία.

Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε αυτό το διάστημα και με Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, η ομάδα που έχει ενεργοποιήσει και παίρνει πολλά πράγματα από Ζίφκοβιτς, Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο, από πολλούς και διαφορετικούς κάθε φορά μεσοεπιθετικούς, ο ΠΑΟΚ που έχει Άκπομ και Σφιντέρσκι στην επίθεση, μπορεί να εκμεταλλευτεί όλο αυτό το πρόγραμμα υπέρ του. Όχι για να κερδίσει όλα τα ματς. Εδώ κάπου πρέπει να σκεφτούμε ότι… κάπου θα χάσει ο ΠΑΟΚ. Ας το συνηδειτοποιήσουμε, αν και έχουμε ξεχάσει πώς είναι. Το θέμα είναι ότι αυτή η ομάδα, με αυτό το ρόστερ και τη γνωστή νοοτροπία, έτσι όπως βελτιώνεται σε όλους τους τομείς, μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτό το πρόγραμμα πολύ καλύτερα από όλους τους άλλους. Οι άλλοι πρέπει να φοβούνται το βαρύ πρόγραμμα και τα πολλά ντέρμπι και όχι ο ΠΑΟΚ.

Αύριο Τρίτη ο ΠΑΟΚ δίνει ευρωπαϊκό ματς στο μπάσκετ. Στις 19:00 είναι ο αγώνας με τη Φάλκο, που πρέπει να αξιοποιηθεί από όλες τις πλευρές για να ετοιμαστεί πραγματικά καλά ο ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Προμηθέα. Αυτό είναι το ματς της εβδομάδας, του μήνα και όλης της χρονιάς. Μέχρι το επόμενο για το πρωτάθλημα. Όπου κι αν είναι αυτό. Από εκεί και πέρα την Τετάρτη στις 13:00 η διοίκηση της ΚΑΕ θέλει να απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Που επιβάλεται να συμμετέχει στην προσπάθεια σωτηρίας όπως κάνουν και οι οργανωμένοι.

Στο βόλεϊ επιβεβαιώθηκε ο μεγάλος τραυματισμός του Τακουρίδη! Του αθλητή που υπέφερε από ρίξη αχιλλείου και το γήπεδο τον έβριζε με τα χειρότερα! Αλλά με όσους βγάζουν ανακοίνωση και γράφουν το ΠΑΟΚ με μικρά, δεν αξίζει τίποτα παραπάνω. Κανένα άλλο σχόλιο. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρονταν να αποκτήσει κεντρικό και τώρα η ανάγκη γίνεται πολύ μεγαλύτερη. Πάνω που η ομάδα πήγε να βρει μία χημεία, πρέπει να γίνουν και άλλες αλλαγές.

Comments

Trending