ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα τον στέλνουν στην Λέγκια

Από το καλοκαίρι του 2014 και έπειτα σε κάθε μεταγραφική περίοδο δίπλα στο όνομα του Μίροσλαβ Στοχ βρίσκεται και αυτό του ΠΑΟΚ με τον παίκτη βέβαια να μην έχει έρθει Θεσσαλονίκη ούτε για διακοπές.

Published

on

Ο Μίροσλαβ Στοχ διανύει τις τελευταίες τους μέρες στην Κωνσταντινούπολη και στην ομάδα της Φενέρμπατχτσε και αυτό κάνει καθημερινό φαινόμενο την αναφορά του ονόματος του στα μεταγραφικά ρεπορτάζ.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο ΠΑΟΚ έχει την τιμητική του όσο αφορά τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό από τους Τούρκους δημοσιογράφους, με τελευταίο κρούσμα την εμπλοκή του Δικεφάλου σε μία περίπτωση ανταλλαγής παικτών της Φενέρ και της Λέγκια Βαρσοβίας.

Η τουρκική ομάδα έχει βάλει στο μάτι κάποιον παίκτη από τους πρωταθλητές Πολωνίας και στα πλαίσια των ανταλλαγών μεταξύ των δύο συλλόγων, έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του Μίροσλαβ Στοχ που κοστολογείται πλέον 500.000 ευρώ, ενώ όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ η αξία του ήταν στα 5 εκατ. ευρώ.

Από το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής δεν εμπλέκεται πουθενά ο ΠΑΟΚ με την υπόθεση του άλλοτε διεθνή Σλοβάκου μεσοεπιθετικού που μετά το πέρασμα του από την Τούμπα έπαιξε σε Αλ Αΐν, Μπούρσασπορ και Φενέρμπαχτσε, χωρίς να έχει πετύχει κάτι σημαντικό σε αυτά τα τρία χρόνια, παρά μόνο το δίπλωμα προπονητικής που πήρε από την σλοβακική ομοσπονδία, παρά τα 28 του χρόνια…

Επιμέλεια: Ηλίας Καπράλος

Comments

Trending