ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε το "Γουέμπλεϊ"

Στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα, στο «Γουέμπλεϊ» θα φιλοξενηθούν οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός του Euro 2020, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η UEFA.

Published

on

Πέρα από τους ημιτελικούς και τον τελικό, τα υπόλοιπα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν σε 13 χώρες, σύμφωνα με ιδέα του Μισέλ Πλατινί.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, οι προημιτελικοί καθώς και τρεις αγώνες των ομίλων θα γίνουν σε Μόναχο (Γερμανία), Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία) και Ρώμη (Ιταλία). 

Από εκεί και πέρα οι αγώνες για τη φάση των «16», καθώς και τρεις αγώνες των ομίλων θα γίνουν σε Κοπεγχάγη (Δανία), Άμστερνταμ (Ολλανδία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Βουκουρέστι (Ρουμανία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Βρυξέλλες (Βέλγιο) και Γλασκώβη (Σκωτία).

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν κάποια παιχνίδια είχα δείξει ακόμη έξι πόλεις, όμως τελικά δεν επιλέχθηκαν. Πρόκειται για το Μινγκ της Λευκορωσίας, τη Σόφια της Βουλγαρίας, την Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, τα Σκόπια της ΠΓΔΜ, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας και το Κάρντιφ της Ουαλίας.   

Comments

Trending