ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολο έργο για ΜΠΑΤΕ, Λουντογκόρετς, χαμόγελα στον ΠΑΟΚ

Μετά την χθεσινή νίκη της Αστάνα κόντρα στην Κλουζ με 1-0, σήμερα η ΜΠΑΤΕ και η Λουντογκόρετς στραβωπάτησαν στα πρώτα παιχνίδια.

Published

on

Έχουμε τονίσει και άλλες φορές μέσα από το PAOK24, ότι ο ΠΑΟΚ για να αποφύγει μία και καλή τον Άγιαξ στον τρίτο προκριματικό γύρο θα πρέπει να αποκλειστούν από αυτόν 3 από τις 4 ισχυρότερες από τον ΠΑΟΚ ομάδες στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Αυτές είναι οι Σέλτικ, η Αστάνα, η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και η Λουντογκόρετς.

Χθες οι πρωταθλητές Σκωτίας κέρδισαν μέσα στην Βοσνία την Σεράγεβο, ενώ η Αστάνα μπορεί να κέρδισε την Κλουζ στο Καζακστάν με 1-0, αλλά η ρεβάνς είναι στην έδρα της πρωταθλήτριας Ρουμανίας με την ελπίδα για ανατροπή.

Σήμερα εξ αρχής η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ φιλοξενούσε στην έδρα της Πιαστ από την Πολωνία. Οι Πολωνοί προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-1, αλλά στη συνέχεια η ΜΠΑΤΕ ισοφάρισε με τον Ντραγκούν, αλλά στο τέλος ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε και έτσι θα χάσει τη ρεβάνς στην Πολωνία που θα κρίνει την πρόκριση.

Στον άλλο παιχνίδι της ημέρας που αφορά και τον ΠΑΟΚ, η ουγγρική Φερεντσβάρος κέρδισε την Λουντογκόρετς στην Ουγγαρία με 2-1, ενώ η ρεβάνς την άλλη εβδομάδα θα κρίνει την πρόκριση μετά την εύθραστη νίκη. Το ημίχρονο έληξε 1-1 για τις δύο ομάδες με το γκολ του Νγκουέν για τους γηπεδούχους και την ισοφάριση του Σβίερτσοκ, αλλά ο Ζούμπκοφ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε τη νίκη και τις ελπίδες του ΠΑΟΚ για την είσοδό του στο γκρουπ των ισχυρών.

Comments

Trending