ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν αυτός που δεν παίζει, πανηγυρίζει περισσότερο!

Μικρές λεπτομέρειες…

Published

on

Είναι οι μικρές αυτές στιγμές που δείχνουν πολλά για μία ομάδα. Πολλά συμπεράσματα για το κλίμα ενός συνόλου, προκύπτουν μέσα από τους πανηγυρισμούς σε κάθε γκολ. Πολλά και διαφορετικά συμπεράσματα…

Σε αυτό το τελευταίο μεγάλο γκολ του Βιεϊρίνια, πολύ μεγάλη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι πρώτος και έξαλλα, πανηγύρισε ο Ρέι! Αυτός που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου σε όλη τη χρονιά.

Και δεν είναι μόνο αυτό…

Μέσα από τα πολύ ωραία θέματα με τις παρακάμερες που ανεβάζει η ΠΑΕ, εδώ και πολλές εβδομάδες διακρίνουμε κάτι ακόμη σχετικό με όλα τα παραπάνω. Βλέπουμε πόσο έντονα ζει στον πάγκο ΟΛΑ τα ματς ο Ίνγκασον. Ένας νέος παίκτης στην ομάδα, ένας Ισλανδός που ήρθε από τη Ρωσία και ήδη έχει δεθεί τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ ήδη έχει αφοσιωθεί στον μεγάλο στόχο και όλα αυτά παρά το ότι δεν παίζει συχνά!

Αυτό που παρατηρούμε λοιπόν είναι ότι ακόμη και οι πιο νέοι στην ομάδα, ακόμη και αυτοί που δεν παίζουν σχεδόν καθόλου, όχι μόνο δεν δημιουργούν προβλήματα, αλλά το ζουν και το θέλουν πάρα πολύ, όπως και όλοι οι άλλοι (βασικοί και παλιότεροι) όπως βέβαια και όλος ο κόσμος.

Είναι και αυτή μία επιτυχία της ομάδα, είναι και αυτό κάτι που έχει πετύχει ο προπονητής, είναι αυτό κάτι πολύ βασικό έως απαραίτητο για κάθε ομάδα.

Comments

Trending