ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Γερμανία ο Γλύκος

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19:30) στην Κέρκυρα, στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της ομάδας για το 2016.

Published

on

Επιμέλεια: Γρηγόρης Ατρείδης

O Παναγιώτης Γλύκος, μαζί με τον Νέναντ Κοβάσεβιτς (υπεύθυνο για θέματα πρόληψης, αντιμετώπισης και αποκατάστασης τραυματισμών στον ΠΑΟΚ) ταξίδεψαν σήμερα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί Γλύκος και Κοβάσεβιτς αναχώρησαν για το Μόναχο, προκειμένου να επισκεφτούν έναν ειδικό γιατρό, καθώς δεν έχουν υποχωρήσει πλήρως οι ενοχλήσεις που ένιωθε τελευταία ο Έλληνας τερματοφύλακας από τη μυική κάκωση πρώτου βαθμού που είχε υποστεί στους στροφείς του ισχίου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ο ίδιος που είχε επισκεφτεί τον περασμένο Οκτώβρη και ο Μαρίν Λέοβατς, όταν ο Κροάτης ήθελε να πάρει κι άλλη μία γνώμη για τις μικροενοχλήσεις που συνέχιζε να νιώθει.

Γλύκος και Κοβάσεβιτς επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη και ανάλογα με την ενημέρωση που είχαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν, θα αποφασιστεί αν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα είναι στη διάθεση του Ίβιτς για την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Κέρκυρα.

Comments

Trending