ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο νέος ύμνος του Άρη: «Γίνε Άρης να φουλάρεις»

Αντί να καλωσορίζουμε τις νέες επενδύσεις που γίνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου, δημιουργώντας δεκάδες θέσεις εργασίας, τις απαξιώνουμε και κάνουμε και τους δύσκολους.

Published

on

Το χθεσινό άρθρο του sdna.gr για τους Άραβες Κροίσους, που θέλουν να κάνουν τον Άρη «νέα Παρί» ήταν πραγματικά κατάπτυστο. Αν το διάβασαν οι επενδυτές πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να τσαντίστηκαν και να το μετάνιωσαν. Και αντί για τον Άρη, να κάνουν «νέα Παρί» την Μπούρσασπορ (έτσι είναι οι Κροίσοι. Τις αλλάζουν τις ομάδες σαν τα πουκάμισα).

Διαβάστε τι έγραψε ο συντάκτης του sdna να φρίξετε: «Όλα δείχνουν πως η περίφημη Chatsworth Cosortium Limited που σύμφωνα με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου φέρεται να είναι εταιρία-κολοσσός από Άραβες που θέλουν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη, είναι ένα απλό βενζινάδικο στο Λονδίνο». Ας μην είμαστε τόσο απαισιόδοξοι. Υπάρχει και το καλό σενάριο.

Μπορεί το βενζινάδικο να βρίσκεται πάνω σε καμιά πετρελαιοπηγή και οι ιδιοκτήτες του να είναι ζάμπλουτοι και να μην το ξέρουν. Ή να το ‘χουν χτίσει για καμουφλάζ. Για να μη δίνουν δικαιώματα στον πτωχό λαουτζίκο.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Comments

Trending